Det startet med et savn etter et større utvalg av unike, moderne og bohemske brudekjoler for bruden som vil være fullstendig seg selv på bryllupsdagen. Vi ønsker at våre bruder skal velge kjole etter hjertet og ikke tenke på andres forventninger og tradisjoner! Vi vil så gjerne se norske bruder som skiller seg ut og tør å gå litt utenfor boksen.

Carefully Collected studio_edited.jpg

Vi har en huge cruch på australske brudekjolemerker, som etter vår mening er de

ledende på markedet! 

Nå har vi sikret oss to av våre favorittmerker, Lola Varma og Bo & Luca og vi føler at disse to merkene totalt sett representerer alt vi gjerne vil se våre Carefully Collected bruder i - moderne, bohemske, unike, med håndlagde detaljer, fantastiske materialer og ikke minst en bærekraftig tanke bak hvert plagg - SLOW FASHION

Carefully Collected er den eneste forhandleren som fører disse to merkene i Skandinavia foreløpig!

A1 Bo & Luca Logo.gif
Charlie __ Bo & Luca
Lola Varma
lolavarma3788.jpg

VIL DU TA ET BÆREKRAFTIG VALG?

Vi ønsker å gi bruder, som er opptatt av å ta et bærekraftig valg, en mulighet for å velge second hand, så vi har en egen avdeling med pre-loved kjoler og rabatterte vareprøver. 

se second hand kjoler her

Studioet vårt er stort, luftig og vakkert og vi ønsker at våre bruder skal gå ut herfra med senkede skuldre og en skikkelig god vibe! 

 

Carefully Collected ligger sentralt plassert, midt på torget i vakre Drøbak, kun en halvtime unna Oslo. Drøbak er verdt et besøk i seg selv, så kombiner gjerne brudekjoleprøvingen med en hyggelig runde i byen! 

studio CC-1.jpg
studio CC-5.jpg

Velkommen til oss!

Nina & Lise