top of page
Nina & Lise

Carefully Collected startet med utgangspunkt i et savn etter et bedre utvalg av mer utradisjonelle, moderne og bohemske brudekjoler.

 

Med bakgrunn som bryllupsfotograf og over snittet oppdatert på bryllupstrender i utlandet, så vil vi forsøke å fylle det tomrommet som vi føler mangler i Norge.

 

 Vi håper at vi kan inspirere bruder til å velge kjole etter hjertet og ikke tenke på

andres forventninger og tradisjoner.

"Vi vil så gjerne se norske bruder som tør å skille seg ut og

er seg selv til det fulle på bryllupsdagen.

Vi er stolte forhandlere av tre av våre favorittmerker, Lola Varma, Bo & Luca og Bon Bridé og vi føler at disse merkene totalt sett representerer alt vi gjerne vil se våre Carefully Collected bruder i - moderne, minimalistiske, bohemske, unike kjoler med håndlagde detaljer, fantastiske naturlige materialer og ikke minst en bærekraftig tanke bak hvert plagg - SLOW FASHION

Studioet vårt er stort, luftig med en behagelig vibe. Vi ønsker at brudene som besøker oss skal gå ut herfra med senkede skuldre og en skikkelig god følelse. 

Carefully Collected ligger sentralt plassert, midt på torget i vakre Drøbak, kun en halvtime unna Oslo. Sommerbyen og julebyen Drøbak er verdt et besøk i seg selv, så kombiner gjerne brudekjoleprøvingen med en hyggelig runde i byen! 

Ps! Det er søndagsåpent i butikkene i Drøbak året rundt

Velkommen til oss!

Nina & Lise

bottom of page