top of page

Carefully Collected ønsker å  inspirere bruder til å velge kjole etter hjertet og ikke tenke på

andres forventninger og tradisjoner på bryllupsdagen. 

Kjolene våre er designet av lidenskapelige designere fra Danmark, Australia og England og alle kjolene blir sydd in-house - altså ikke på en fabrikk. Vi har tett kontakt med designerene under hele prosessen.

Vakre snitt med en spennende vri og kvalitetsstoffer er noe vi er veldig opptatt av og det gjenspeiles i kjolene vi velger å ta inn.

Nina & Lise

"Vi vil så gjerne se norske bruder som tør å skille seg ut og

er seg selv til det fulle på bryllupsdagen.

Vi er stolte forhandlere av tre av våre favorittmerker, Lola Varma,Bon Bridé og danske Maria Fekih. Vi føler at disse merkene totalt sett representerer alt vi gjerne vil se våre Carefully Collected bruder i - moderne, minimalistiske og unike kjoler med håndlagde detaljer, fantastiske naturlige materialer og ikke minst en bærekraftig tanke bak hvert plagg -

SLOW FASHION

Vi er også forhandlere av det nydelige merket Bo&Luca, som designer vakre kjoler med en bohemsk følelse, men vi har valgt å sakte fade ut dette merket, så akkurat nå kan du gjøre et kupp og kjøpe en av vareprøvene våre for halv pris!

Studioet vårt er stort, luftig med en behagelig vibe. Vi ønsker at brudene som besøker oss skal gå ut herfra med senkede skuldre og en skikkelig god følelse. 

Carefully Collected ligger sentralt plassert, midt på torget i vakre Drøbak, kun en halvtime unna Oslo. Sommerbyen og julebyen Drøbak er verdt et besøk i seg selv, så kombiner gjerne brudekjoleprøvingen med en hyggelig runde i byen! 

Ps! Det er søndagsåpent i butikkene i Drøbak året rundt

Velkommen til oss!

Nina & Lise

bottom of page