FAQ

Sender dere brudekjolene i posten?


Nei, vi gjør ikke det foreløpig dessverre.
Kan jeg selge min brudekjole på Carefully Collected?


Hvis du ønsker at vi skal forsøke å selge kjolen din, så kan du sende oss en henvendelse via vårt kontaktskjema. Fortell oss gjerne litt om kjolen, hvilket merke det er, orginalpris, hvor mange ganger den er brukt og hvilket år den er kjøpt. Har den noen skader og er det gjort tilpasninger hos skredder? Vi ønsker at den er nyrenset/vasket når vi mottar den. Vi selger kommisjonsbasert og tar 40% av salgssummen, men vårt mål er jo at du skal sitte igjen med en pris du er fornøyd med!
Hvordan betaler jeg for kjolen?


I utgangspunktet sender vi deg en faktura og så kan du hente kjolen når fakturaen er betalt.
Dersom du kommer langveisfra og det er vanskelig å komme tilbake for henting, så kan vi skrive ut faktura der og da og du kan gå inn i nettbank og vise oss bekreftelse på at kjolen er betalt, så får du den med deg hjem samme dag.
Vi har også mulighet til å ta betalt via kort/kredittkorttransaksjon, men da tilkommer et ekstra gebyr på 350 kr.
Har jeg angrerett på kjolen etter den er betalt?


Vi tar ikke imot retur på våre brudekjoler dessverre, da de selges som de er. Men vi vil selvfølgelig hjelpe deg å selge kjolen din igjen hvis du skulle angre. Men vi håper og tror at du er fornøyd med kjøpet og elsker den nye kjolen din!
Kan prisen på kjolen diskuteres?


Nei, vi har fastsatt en pris på kjolen som vi mener den er verdt. Da har vi selvfølgelig tatt høyde for eventuelle skader, slitasje, tidligere eier, og annet som vil påvirke utsalgsprisen.
Kan jeg selge kjolen min igjen hos dere etter jeg har brukt den?


Ja, absolutt! Så lenge vi vurderer at kjolen din er i fin stand etter bruk, så vil vi veldig gjerne hjelpe deg å selge den igjen. Det var jo en grunn til at vi tok den inn til oss i første omgang - fordi vi digger den!
Hjelper dere meg med tilpasning av kjolen?


Ja, vi har et eklusivt samarbeid med Cecilie Melli, som også bor i Drøbak. Hun hjelper deg gjerne med tilpasning av kjolen!
Har dere min størrelse?


Vi forsøker å ha variasjon i størrelsene på kjolene vi tilbyr, men akkurat nå har vi nok en liten overvekt av små størrelser inne. Om du er på jakt etter en spesiell størrelse og fasong, kan du gjerne kontakte oss på instagram eller mail for å høre om vi har det inne.
Hva koster kjolene hos Carefully Collected?


Vi er stolte over å kunne tilby kjoler i en variert prisklasse. Prisen er bestemt ut i fra kjolens tilstand, antall tidligere eiere og originalpris. Våre rimeligste kjoler koster rundt 10 000,- og den dyreste vi for øyeblikket har inne koster i overkant av 40 000,- Våre second-hand brudekjoler er i snitt satt ned med 30-50% sammenlignet ved veiledende utsalgspris. Ikke dårlig for en nydelig kjole som kun er brukt én gang :) Fra sommeren 2020 tar vi inn et nytt favorittmerke, BO & LUCA og Temple by BO & LUCA. Disse kjolene er ikke second hand og blir sydd på bestilling etter mål. Leveringstid er 4-6 mnd. Disse to seriene har litt ulike prisklasser. Prisene ligger mellom 15 000 kr - 60 000 kr.
Når kan jeg komme og se utvalget? Og hvordan bestiller jeg prøvetime?


Ja, kom gjerne og ta en titt! Vi har åpent for drop-in på onsdager kl.10-16, torsdager kl.10-16 og fredager kl.10-16 Det er helt gratis å kikke på kjolene, men hvis du vil prøve kjoler koster dette 350 kr ved drop-in. Dette er fordi vi ikke ønsker unødvendig slitasje på kjolene våre: Ønsker du å booke en privattime kan det gjøres på vår hjemmeside eller ta kontakt på telefon. En privattime koster 450kr. Avbestillingspolicy er innen 24 timer, etter dette kommer et gebyr på 225 kr. Dersom vi mot formodning må holde stengt, vil dette opplyses om på vår instagramkonto @carefullycollected. Dersom drop-in dagene ikke passer for deg, så kan private prøvetimer andre dager bookes online og koster 450,-

KONTAKT 

Besøksadresse:

Storgata 1

1440 Drøbak

Postadresse:

Carefully Collected

Storgata 1

1440 Drøbak

Telefon: 97 52 81 44/ 484 87 632

Klikk her for å sende e-post

SHOWROOM

Drøbak, Storgata 1

Kom og se vårt utvalg:

onsdag 10-16

torsdag 10-16

fredag  10-16

Sjekk instagram for eventuelle avvik

Private prøvetimer andre dager kan bookes 

på nettsiden under "Book online"

CAREFULLY COLLECTED

Videresalg av second-hand brudekjoler.

Forhandlere av BO & LUCA

Grafisk print/trykk

  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon

© 2019 Carefully Collected AS Orgnr: 922 083 290