top of page

FAQ

 • Kan prisen på second hand kjolene diskuteres?
  Nei, vi har fastsatt en pris på kjolen som vi mener den er verdt. Da har vi selvfølgelig tatt høyde for eventuelle skader, slitasje, tidligere eier, og annet som vil påvirke utsalgsprisen.
 • Kan jeg selge kjolen min igjen hos dere etter jeg har brukt den?
  Dersom du kjøper kjolen din ny hos oss fra ett av merkene vi fører, så vil vi gjerne forsøke å hjelpe deg å selge den igjen for deg. Vi selger på kommisjon og flere detaljer får du dersom det blir aktuelt for deg.
 • Hva er åpningstidene deres? Og hvordan bestiller jeg prøvetime?
  Vi har åpent for drop-in på mandager 11-16 og tirsdager kl 11-18 Det er gratis å kikke selvfølgelig, men dersom du ønsker å prøve kjoler, koster dette 350 kr. Dette er for å unngå unødvendig slitasje på kjolene våre. Alle andre dager kan du booke en privat prøvetime via hjemmesiden, også søndager. En privattime koster 450kr. Dersom du avbestiller senere enn 24 timer, kommer det et gebyr på 225 kr.
 • Hvordan betaler jeg for kjolen?
  Dersom du bestiller ny kjole fra en av våre designere, så betales 50% ved bestilling og 50% ved overlevering av kjolen. Vi lager en faktura på større beløp, men har anledning til å ta imot betaling på vipps. Merk deg at det ikke er returrett eller angrerett på brudekjolene våre, da hver enkelt kjole sys kun på bestilling. Husk at du også må ta høyde for en sluttjustering hos skredder etter at kjolen er mottatt. Dette gjelder særlig lengden, men også små enkle justeringer som måtte komme. Kjolene sys ikke i dine eksakte mål, da dette kan variere ifht dagsformen, men i den størrelsen som er tilnærmet din etter at målene er tatt. Er du en "mellomting", så vil designerteamet velge å gå opp en størrelse. Det er også mulighet for å splitte størrelser, feks 12 oppe og 14 ned, men avhengig av kjole, så kan dette medføre en ekstra kostnad på 900 kr. Når det gjelder second hand kjolene våre, så er det førstemann til mølla- prinsippet som gjelder. Det er ikke returrett eller angrerett på second hand kjolene og det er derfor viktig at du tar en nøye kikk på kjolen før du kjøper den.
 • Sender dere brudekjolene i posten?
  Det vil vi helst unngå, men dersom det må til, så ta kontakt med oss så finner vi en løsning.
 • Har dere min størrelse?
  Vi har kun en vareprøve av hver bestillingskjole fra våre designere. Vi har et utvalg størrelser, men hovedvekt på størrelse 12...dessverre.. Vi skulle så inderlig ønske at vi hadde alle størrelser tilgjengelig, men det har vi ikke mulighet til, for vi må også kjøpe inn kjolene og de er kostbare for oss også. Vi håper at du finner en kjole som passer deg, at vi kan justere den slik at den sitter bra slik at du får et godt inntrykk av hvordan den vil sitte. På sikt, når vi har fått drevet salongen noen år uten covid-restriksjoner og litt utfordrende tider, så håper vi at vi kan få inn mange flere større størrelser!! Ta kontakt med oss dersom du lurer på noe i forbindelse med dette! Ved kjøp vil bestillingskjolene våre sys i din tilnærmede størrelse såklart og vi tar mål av deg når du er her. Når det gjelder second hand kjoler, så varierer kjolene i størrelse i forhold til hva vi har inne akkurat når du besøker oss.
 • Hjelper dere meg med tilpasning av kjolen?
  Ved bestilling av ny kjole MÅ du regne med en endelig tilpasning hos skredder. Vi tar mål og kjolen blir sydd i din tilnærmede størrelse, men vennligst tillat en "final fit" i ditt budsjett, dette gjelder spesielt lengden, men også andre justeringer kan tilkomme. Dette er helt vanlig og noe du bare må akseptere. Vi er så utrolig heldige å ha Cecilie Melli boende i Drøbak og hun er definitivt den beste på tilpasning av brudekjoler - så hun er den vi anbefaler!! For de som ikke kjenner til Cecilie Melli, så er hun kanskje en av tidenes mest kjente brudekjole-designer i Norge!!! Det samme gjelder second-hand kjoler...men er du heldig, så sitter den som et skudd!
 • Har jeg angrerett på kjolen etter den er betalt?
  Da bestillingskjoler lages individuelt på bestilling, så kan vi dessverre ikke ta imot retur, ei heller kansellere bestillingen etter depositum er mottatt og kjolen er satt i produksjon. Du kan lese mer om dette på siden "kjøpsbetingelser" som du finner helt nederst på hovedsiden vår. Vi tar ikke imot retur på våre second hand brudekjoler dessverre, da de selges som de er og det er viktig at du tar en nøye inspeksjon før du kjøper den.
 • Hvor lang er bestillingtid på kjolene deres?
  Akkurat nå regner vi 5-8 måneder bestillingstid, litt avhengig av hvilken kjole det er snakk om. De mest intrikate kjolene til Bo&Luca feks, er det lengst bestillinstid på. LOLA VARMA har nå 6 måneder leveringstid. Spør oss om du lurer på dette, så kan vi forøke å gi deg et konkret svar når vi snakker med designteamet. Har du dårlig tid, mindre enn 4 måneder, er det stort sett mulig for alle merkene å få laget kjolen raskere, men da må du forvente at det tilkommer en rush-avgift. Dette varierer mellom de ulike merkene og hvor fort du trenger kjolen.
bottom of page