top of page

VÅRE KJØPSBETINGELSER BESTILLINGSKJOLER, SECONDHAND KJOLER, VAREPRØVER OG TILBEHØR:

BRUDEKJOLER, JAKKER, TOPPER, OVERDELER, SKJØRT, BUKSER, CAPE og SLØR.

Bo&Luca, Lola Varma og COVID-19

I disse usikre tider gjør Bo&Luca og Temple by Bo&Luca og Lola Varma alt i sin makt for å følge angitte tidslinjer.. vær oppmerksom på at etterhvert som situasjonen endrer seg på ukentlig basis, er det noen ting vi ikke kan kontrollere.

Siden de ovennevnte varene er håndlaget på bestilling etter dine spesifikasjoner, kan vi dessverre ikke imøtekomme kanselleringer eller retur på kjoler, slør, jakker, topper, skjørt, bukser og kapper. Vi kan heller ikke gi retur på innskuddet ditt når bestillingen er satt i bestilling og produksjonsprosessen har begynt.

 

 

Carefully Collected kan heller i akseptere retur på second hand brudekjoler og vareprøver. Det er svært viktig at kjøper er klar over at våre second hand brudekjoler selges "as it is" og vi anbefaler deg å ta en nøye titt på kjolen før du betaler for den. 

ØREDOBBER

Av hygieniske grunner godtar vi ikke retur på øreringer.

 

TILBEHØR

Om du angrer på et kjøp av tilbehør eks hårkrone eller hårspennes må du gi oss melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Returomkostninger dekkes av kjøper. Varen må returneres ubrukt og i originalemballasjen, slik den ble mottatt og sammen med utfyllt skjema for angrerett. Varer som sendes til oss uten originalemballasjen kan vi dessverre ikke ta imot. Så snart vi har mottatt varen, refunderer vi beløpet tilbake til deg. Obs! Angreretten gjelder ikke for bestillingsvarer (se beskrivelse i punktet over), secondhand brudekjoler og øredobber.

ANGRERETTSKJEMA KAN PRINTES UT HER

Alle priser på nettsiden er oppgitt i NOK og merverdiavgift er inkludert. Husk at det kan tilkomme utgifter til en siste tilpasning på lengde etc, så tillat dette i budsjettet ditt. 

bottom of page