Lola Varma

"

The garments encourage a woman to uncover who she is, instead of cover. Easy going and quietly confident, the Lola Varma woman is grounded in the essentials, not caught up in the immaterial. With an effortless presence she embraces her womanhood. She makes the dress her own.

Da vi oppdaget australske Lola Varma, var de kjærlighet ved første blikk og vi visste at dette var det perfekte merket for oss og våre bruder! Samme som med Bo & Luca, er vi de eneste i Skandinavia som fører Lola Varma foreløpig.

 

Lola Varma er bestillingskjoler og de sys i din tilnærmede størrelse. Vi tar mål av deg i studioet, som vi sender til Lola Varma og de vil foreslå riktig størrelse. Vi har tett dialog med designeren og alle kjolene blir håndsydd i Australia.

 

Du må forvente at det kan tilkomme en "slutt-justering" etter levering, deriblant lengden, så tillatt dette i budsjettet ditt.

 

Leveringstid er beregnet til 4-7 måneder, avhengig av hvilken modell du bestiller. Det er mulig å få sydd kjolene raskere enn dette, men da tilkommer det en rush-avgift.

 

VIKTIG! Les mer om våre kjøpsbetingelser HER