top of page
Søk

Derfor bør dere velge "First Look"


Dere planlegger bryllupet og beveger dere kanskje i ukjent terreng.. Et uttrykk dere kan komme borti er "First Look", men hva innebærer det og hva er fordelene med å ta bildene før vielsen?


Fotograf: Nina&Joachim

Brudepar: Eva & Trond


First Look blir mer og mer vanlig i Norge og det betyr enkelt og greit at dere tar bildene før vielsen.

Dere får litt alenetid sammen før det braker løs

Etter en lang periode med oppladning til bryllupet, føler dere nok begge på mye spenning og energi denne dagen og da kan det faktisk være utrolig deilig å treffe hverandre, puste litt og bare være sammen dere to en liten stund, før alle andre gjør det.

Har dere barn, kan dette også være en fantastisk opplevelse å gjøre sammen som familie. Det er rørende det!


Dagen blir mer effektiv

Et bryllup er en kostbar og lang dag, men samtidig går den så fort! Se for deg at dere har vielse litt utpå formiddagen og deretter skal dere hilse på gjestene, ta bryllupsbilder, som fort tar 2 timer totalt og kanskje komme tilbake å mingle litt før dere setter dere til middag. Og selv om middagen selvfølgelig er super hyggelig, så opplever vi at de fleste gleder seg til festen og vil helst ikke at den skal begynne for sent.

Tida flyr og hva er da bedre enn å ha unnagjort bildene før vielsen, så kan dere hoppe rett til det morsomme etter vielsen!


En First Look trenger ikke en spektakulær kulisse eller setting. Det enkle er ofte det beste, så lenge dere ikke har masse tilskuere og nysgjerrige forbipasserende.

Dere slipper å dra fra gjestene

Dette går strengt tatt under forrige punkt, men jeg vil bare understreke igjen, hvor utrolig mye mer effektiv dagen blir med First Look. Dette er dagen dere har gledet dere til lenge og det er veldig mange som vil henge med dere, så det er litt kjedelig å la gjestene bli igjen på mingling, når dere aller helst vil starte festen.Fotograf: Nina&Joachim

Brudepar: Elin & ChristofferBildene!

First Look er kanskje min favoritt-stund som fotograf og disse øyeblikkene blir bare så ekte og rå. Et stort pluss for deg som er opptatt av bildene!


Du får oppleve spenningen to ganger

Dette punktet er kanskje det alle, som er usikre på om de vil velge first look, frykter...at magien er oppbrukt når vielsen kommer. Og det er den definitivt ikke! Dere vil bli like beveget og rørt under selve vielsen, noe alle våre brudepar kan bekrefte.Dobbelt opp av alt!Fotograf: Nina&Joachim

Brudepar: Kirsten & Fridtjof


Skal dere være helt nymotens, så tar dere bryllupsbildene en annen dag enn bryllupsdagen...;)


bottom of page