top of page
Søk

Tre gode grunner til å velge en todelt brudekjole!


Vi opplever at mange bruder ikke har sett for seg at de kan velge et
skjørt og overdel på bryllupsdagen. Her kommer tre gode grunner til hvorfor
en todelt kjole er en god idé!


 

En mer avslappet look..

For deg som synes tanken på å gå i brudekjole er litt fjern, så kan en todelt kjole gjøre at du føler deg mer avslappet og komfortabel. Det betyr ikke at du er "mindre brud" av den grunn, men et topp og et skjørt er ofte rett og slett litt mer komfortabelt å ha på seg og ikke så formelt. 

To kjoler i en..

Det er så mange muligheter med en todelt kjole og hvorfor ikke smelle til å gå for en tredelt, hvis du har mulighet?

Da kan du, som mange der ute gjør nå, skifte look ila bryllupsdagen og endre stilen på festen.

Her er et eksempel..


Bruk Gidget Blouse (venstre) under vielsen og middagen. På festen kan du skifte til en enkel silketopp, som feks Baby Doll Camisole (høyre)


 

Gjenbruk...

Å bruke brudekjolen sin igjen etter bryllupet er vel ganske uaktuelt for de fleste.. MEN med en todelt kjole åpner det seg helt andre muligheter, ihvertfall når det kommer til overdelen. Nesten alle toppene våre er så kule i seg selv, at vi ihvertfall gjerne skulle brukt dem til et par jeans eller et skjørt.

Så ta vare på toppen, hvis du ser at du kan bruke den videre, og selg bare skjørtet. Eller legg opp skjørtet til en passende lengde og du har et fantastisk skjørt i årevis fremover!

PS! Vårt nyeste merke BON BRIDÈ har ekstra stort fokus på gjenbruk og har dette langt fremme i tankene når brudekjolen designes. Kjolene skal være enkle og redesigne og du har til og med mulighet til å få den farget om..!!


Rita short sleeve
Vi vil gjerne bruke "Rita Short Sleeve" fra Temple by Bo&Luca til et par kule denimshorts til sommeren!
bottom of page