top of page
Søk

7 tips til å få de naturlige og lekne bildene!


Er det en ting som jeg ofte hører når jeg tar bilder av par, så er det; "Vi er ikke fotogene og synes det er veldig kleint å stå foran kameraet".


"Herlig" tenker jeg da! For jeg synes det er enklere å ta naturlige bilder av de som IKKE er vant til å stå foran et kamera, kontra det motsatte.

Men når det er sagt, så kommer ikke disse bildene av seg selv nødvendigvis og her skal du få mine beste tips for å skape naturlige bilder...og det er jo det vi vil ha, ikkesant?  1. Vær i bevegelse hele tiden! Bevegelse er clouet og det skal ikke så mye til, men bare tenk over at dere er "in motion" hele tiden

  2. Vær MYE tettere enn dere tror.. så nært at det føles unaturlig;) Yes, det ser kanskje rart ut i virkeligheten, men på bilder er det MAGISK! Og pass på å ta med beina!

  3. Vær lekne og tullete! Finn frem deres mest fjasete side og bruk den interne humoren deres for alt det er verdt. Ingenting kan skape mer naturlig og ekte øyeblikk, enn når dere ler hjertelig sammen..på ekte!

  4. "Fletting" - det er et ord jeg bruker mye. Det betyr at dere fletter alt som flettes kan, armer, fingre, bein, hele kroppen...veldig fotogent og supert triks!

  5. "Drunk Walk" - se for dere at dere er på vei hjem fra byen, litt småbrisne og sjanglete. Lat som dere gjør akkurat det..

  6. Jeg glemmer det ofte selv, men ta med musikk på høytaler!

  7. Til sist! Dette er et samarbeid mellom dere og fotografen! Fotografen kan ikke trylle frem kjemi på bildene, så dere må bjude på og gi av dere selv. Slipp hemningene løs og gjerne overdriv. Det er da magien oppstår!
Fotograf: nina&joachim

Brudepar: Kirsten & Fridtjof
bottom of page