top of page
Søk

Når skal du begynne jakten på drømmekjolen?


Siden alle våre kjoler fra merkene Lola Varma, Bo&Luca og Bon Bridé er håndlaget og "made by order", altså de lages individuelt på bestilling, må du forvente noen måneder leveringstid når du bestiller. Dette er helt vanlig, men alle er ikke klar over dette når de skal kjøpe seg en ny brudekjole og dessverre er det noen bruder som rett og slett er for sent ute.Et kunstverk

Mange av kjolene fra Bo&Luca har veldig intrikate broderier og håndsydde detaljer.

Hver enkelt kjole kan ta flere uker å lage, så det er et kunstverk du bestiller!
Bestillingstid

5-8 måneder er estimert leveringstid hos oss, avhengig av merke og hvilken modell du velger. I tillegg bør du ha kjolen din i hende i god tid før bryllupet, da du mest sannsynlig må få gjort en slutt-justering hos skredder mtp lengde og eventuelle småjusteringer for at kjolen skal sitte perfekt.


Påvirkning av covid

Da Delta-viruset herjet som verst i India så opplevde Bo&Luca, som så mange andre, usikkerhet iht estimert leveringstid. Heldigvis så gikk det bra og alle bestillinger rakk frem i tide, men det er ekstra viktig for oss å påpeke viktigheten med å være tidlig ute i disse litt uforutsigbare tider som vi alle lever i akkurat nå. Dette tar vi høyde for i bestillingstiden vi oppgir over.


Beregn god tid

Vi anbefaler at du begynner å lete etter kjolen ett år før bryllupet sånn at du har god tid og kan slippe unødvendig stress og i verste fall gå glipp av drømmekjolen!


Når det er sagt, så har de fleste leverandører mulighet for å legge inn en rush-order på inntil 3 måneder, men det koster endel ekstra og ikke alle kjolene har denne muligheten. Vi anbefaler at du snakker med oss hvis du er usikker og har dårlig tid, så vi kan undersøke mulighetene for deg, direkte med designerne.
bottom of page